Home - Bread Bull by Holger Türk
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Sullivan Street Bakery started with the belief that good bread should be available and affordable for everyone. Today it serves the best craft bread and NYC and Miami.
Manufacturing, distributing, technically supporting and supplying innovative baking ingredients and solutions across the world.
Dietmar Kappl - Produktionsleiter bei Reichl Brot und einer der besten Bäcker Österreichs - gibt seine Erfahrungen weiter und präsentiert traditionelle und ausgefallene Brotrezepte zum Nachbacken.
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Als Hilfsorganisation und Entwicklungswerk der evangelischen Kirchen ist Brot für die Welt Teil einer globalen Bewegung, die sich gemeinsam mit lokalen Partnern für Veränderungen weltweit einsetzt.
Manufacturing, distributing, technically supporting and supplying innovative baking ingredients and solutions across the world.
MÄRKISCHES LANDBROT verfolgt eine konsequent ökologische Produktion mit ökologischen Rohstoffen, die zur Gesundung der Erde beitragen und dem Menschen dienen soll.
akels manufacture bakery ingredients for bread, confectionery and pastry bakers. Core products are Release Agents, Fats (including liquid), Bread Improvers, Cake Emulsifiers and Confectionery ingredients.
Future Bakery bakes the best rye bread in Toronto! We also have mediterranean breads, baguettes, multigrain & artisinal breads, rolls, buns & bagels.
Anchor Yeast, is the leading yeast manufacturer in Southern Africa, and through its recent acquisition by Lallemand, a Canadian-based company; has now has now acquired an international footprint.
The free and healthy typeface for bread and butter use
Alpha Baking Company, Inc. specializes in the baking and distribution of bread, buns, rolls, muffins and more for Fresh Foodservice, Nationwide Frozen Foodservice, Retail and Private Labeling
Dough Mixers | Water Coolers | Bun Divider & Rounders | Bun Moulding Plates | Bread Plants | Dough Sheeters | Retarder Proofers | Climator Units | Slicers
Besser zu viel Brot, als zu wenig Wein! Tausende Jahre zurück fingen unsere Vorfahren an, Getreide wie Emmer und Einkorn anzubauen. Zunächst wurden die Körner roh verspeist, bis irgendwann irgendwo irgendjemand auf die Idee kam, sie zu mahlen und in Wasser einzuweichen. Dieser Brei wurde auf heißem Stein zu einem Fladen "gebacken". Dem Erfindergeist der…